AKTUELNO

Tuga...

Samo nekoliko sati pre nego što su poginuli u jezivoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na putu za naselje Vrbovski, Lolita Z. (22) i njen mlađi brat Strahinja S. (14) slavili su sa njenim prijateljima. O tome je ostala da svedoči poslednja fotografija koju je devojka objavila na svom Instagram profilu na kojoj se vide flaše piva i komentar: "Pa da krenemo".

Foto: Instagram.com

Foto: Tanjug, Facebook.com

Nekoliko sati kasnije, duboko iza ponoći, Lolita je sa svojim dečkom S. V. (32), drugaricom i četrnaestogodišnjim bratom od tetke krenula kolima, kojima je upravljao S. V, ka naselju Vrbovski gde je tinejdžer privremeno boravio sa porodicom.

Foto: Tanjug

Na skretanju za Vrbovski, Lolita je, prema do sada poznatim informacijama, dečku tražila automobil da sama odveze brata do kuće, međutim nekoliko minuta kasnije, na oštroj krivini, sleteli su s puta pravo u kanal.

Foto: Tanjug, Facebook.com

Lolitin dečko, zabrinut što se ne vraća i ne javlja na telefon prijavio je policiji da su nestali i policija je krenula u potragu. Potragu je znatno otežavala magla koja se noćas spustila u tom delu grada, a rano jutros, oko 4 sata, automobil je pronađen u kanalu.

Foto: Tanjug

Vatrogasci su, prema rečima meštana, dva sata vadili vozilo iz vode i iz olupine izvukli tela brata i sestre.

Kako je ispričao teča poginulih, Strahinja S. je, prema dogovoru s majkom, kobne noći trebalo da se vrati kući do 1 sat i majka ga je budna i zabrinuta čekala satima... U četiri sata ujutro nju je pozvala policija i saopštila joj stravične vesti...

Video: Tanjug

#Saobraćajna nesreća

#Vrbovski