AKTUELNO

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se rano jutros desila na putu za Vrbovsko, kod naselja Besni Fok u opštini Palilula poginule su dve osobe. Reč je o bratu i sestri od tetke, dečaku S. S. (14) i devojci L. Z. (22). Kako se vidi na snimku, na mestu nesreće vidljivi su blatnjavi tragovi guma, krhotine preostale od automobila i ličlne stvari ljudi iz auta. Njih dvoje su bili u autu sa još dve osobe, momkom V. S. (32) i drugaricom poginule devojke.

Kako saznaju Novosti od izvora iz policije, njih četvoro su krenuli u Glogonj kako bi maloletnog S. S. odvezli kući, a nakon što su stali da odmore, L. Z. je od momka tražila auto kako bi se sama provozala sa bratom. Međutim, navigacija ih je odvezla na put za Vrbovsko.

Video: Tanjug

Nakon što su pošli pravim putem, kod broja 42 sleteli su s puta pod još uvek nerazjašnjenim okolnostima. Kako ističe izvor, policija je dva sata tražila vozilo zbog guste magle koja je smanjila vidljivost.

Nešto pre 6 sati jutros, dežurnim službama prijavljena je nesreća, a dva tela pronađena su u kanalu punom vode, gde se nalazila i olupina automobila. U pitanju je "opel zafira".

Foto: TV Pink Printscreen

Angažovan je i bager, koja je izvukao olupinu, gde su tela nesrećno nastradalih i pronađena.

Lekarska ekipa hitne pomoći odmah je konstatovala je smrt dve osobe.