AKTUELNO

Olja, sestra Paje Selene iz Krčedina koji je 2015. godine pronađen mrtav, tvrdi da se njen brat nije izvršio samoubistvo, već da je ubijen.

Foto: TV Pink Printscreen

- Moj brat je dobio poziv za iseljenje koji nije prikazao porodici. Seo je automobil i otiša za Inđiju, a pre toga se čuo sa advokatom. Parkirao se pored Doma zdravlja u Inđiji, nazvao je sina i rekao da ide u bolnicu u Beograd. Pored kola, kada smo išli da gfa tražimo našli smo cigarteu koja nije izgorela, tek je bila zapaljena. Naše je mišljenje da ga je neko tu sačekao, stavio automobil i odvezao u nepoznatom pravcu - ispričala je Olja za Pink.

Kako kaže, porodica je iste večeri prijavila nestanak policija.

- Rekli smo da je imao sukob sa advokatom. Povezali smo neke stvari i prijavili policiji. Lično sam im rekla da povedu račina o advokatu. Tražili smo ga cele noći. Nestao je 18. novembra, a 2. decembra je pronađen. Našala ga je devojčica kojoj je lopta upala u to dvorište i pronašla je leš - navela je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Olja je uverena da je neko morao da vidi ili čuje ukoliko se Paja zapalio.

- Čovek kada gori, verovatno ima strašne bolove. Preko puta je zgrada sa četiri sprata. Postoji niz nekih nelogičnosti, koje nas navode da je u pitanju ubistvo, a ne samoubistvo - kaže Selena.

Pajina sestra traži da se ceo postupak vrati na početak.

- Mog brata nema, ali zbog nekih drugih ljudi kojima može slično da se dogodi želela bih da saznam istinu - istakla je Selena.