AKTUELNO

Goran Džonić, koji je prvoosumnjičeni za ubistvo porodice Đokić iz Aleksinca doveden je iz pritvora u policijsku stanicu Palilula u Nišu, a kako saznajemo, jednog od braće poznatih po nadimku Jojke, koje je označio kao sučesnike u zločinu koji Srbija ne pamti, nije prepoznao, piše "Blic".

Džonić je braću K. M. i A. M. označio kao saučesnike u zločinu, nakon što je za svoje sinove rekao da bi "možda mogli" da počine takav zločin. Kako saznajemo, on nije prepoznao drugog brata, kao i D. P. koji se trenutno nalazi u inostranstvu. U sobi za prepoznavanje bilo je njih petoro.

Budući da se D. P. nalazi u bekstu, osumnjičenog je prepoznavao sa fotografije.

Foto: Facebook.com/Printscreen

Podsetimo, Džonić u svojoj odbrani pokušava da prebaci odgovornost na K.M i A. M. poznatije kao braća Jojke, koji su navodno po njegovim rečima bili direktni izvršioci, ali postojanje ovakvih dokaza potkopava njegovu verziju priče.

Danas je u Višem tužilaštvu saslušana i majka uhapšene braće koja je rekla da su njena deca nevina i da nemaju veze sa ubistvom porodice Đokić.

- Samo sam rekla istinu, a istina je da su moja deca poštena i nevina u svemu ovome. Ja tvrdim da su moji sinovi mnogo dobri momci, pošteni u duši, i dokazaće se da su nevini u svemu tome. Ukaljana nam je čast, porodice moga muža Milošević i moje Đorđević - istakla je ona.

Autor:

#Goran Dzonic