AKTUELNO

Braća Milošević, poznatiji kao braća Jojke, tvrde da nemaju nikakve veze sa trostrukim ubistvom porodice Đokić, a tvrde da čak ni ne poznaju Džonića, iako je živeo u blizini.

Braća Kostadin i Aleksandar (ranije Konstantin) Milošević, koji su uhapšeni zbog sumnje da su učestvovali u ubistvu tročlane porodice Đokić, tvrde da nemaju nikakve veze za zločinom i da imaju čvrst alibi, kaže advokat osumnjičenih Mladen Magdelinić.

Kako ističe, njegovi klijenti su izjavili da uopšte ne poznaju glavnoosumnjičenog za trostruko ubistvo Gorana Džonića (54) i negirali svaku vezu sa ubistvom Gorana (57), Gordane (56) i Lidije (25) Đokić, koje se dogodilo u noći između 26. i 27. septembra u selu Moravac kod Aleksinca.

- Kostadin je tužiocu rekao da je u vreme svirepog ubistva bio kod kuće, o čemu svedoče snimci kamera kojima je pokrivena. Aleksandar je u to vreme bio u kraju, u blizini kuće, s drugaricom, koja će o tome svedočiti. Ove nedelje će biti ispitani svi svedoci u vezi sa alibijima osumnjičenih – naveo je Magdelinić za Objektiv.

Foto: Printscreen YouTube/Objektiv TV

Advokat braće Milošević naglašava da je jedina veza Miloševića sa Džonićem – pas!

– Pre izvesnog vremena pobegao je pas Stefana Džonića, sina Gorana Džonića, u dvorište porodične kuće Miloševića, koja se nalazi blizu. Jedina komunikacija koja je bila između Stefana i mojih branjenika bila je radi vraćanja tog psa.

Foto: Kurir.rs/Marko Smiljković

Nikakvo druženje, bliskost ili pozajmica, po iskazu mojih klijenata, ne postoji između njih. Rekli su tužiocu da ne poznaju Gorana Džonića niti bilo kog člana njegove uže porodice – kaže za list Magdelinić.