AKTUELNO

Više javno tužilaštvo u Nišu je nakon današnjih saslušanja donelo naredbu o sprovođenju istrage protiv trojice okrivljenih G.Dž., S.Dž. i M.Dž. zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo teško ubistvo iz čl. 114 st. 1 tač. 11 Krivičnog zakonika, saopštilo je tužilastvo u Nišu.

Takođe, Višem sudu u Nišu je podnet predlog da se protiv okrivljenih odredi pritvor u trajanju do 30 dana kako bi se sprečio uticaj na svedoke koje je potrebno ispitati, kao i zbog visine zaprećene kazne za navedeno krivično delo, čije je izvršenje uznemirilo javnost.

S.Dž i M.Dž su sinovi Gorana Džonića i oni su osumnjičeni.

Foto: Facebook.com

Da podsetimo MM. Dž, sin Gorana Džonića optuženog za ubistvo porodice Đokić, priveden je u petak uveče. On je živeo u naselju Pantelej u Nišu i bio je vatrogasac kao i njegov otac.

Foto: Facebook.com

Drugi sin Gorana Džonića radi u vojsci i u njegovom dvorištu je pronađeno više od 40.000 evra koji su bili zakopani u zemlju.

Kako je Kurir pisao kada je policija došla po Gorana Džonića, osumnjičenog da je ubio Đokiće, on je prvo rekao da ih je najverovatnije ubio njegov sin.

Foto: Facebook.com