AKTUELNO

Pištolj iz kog su ubijeni Đokići, pronađen je ovog popodneva, a juče je uhapšen Goran Džonić, penzionisani vatrogasac zbog sumnje da je ubio svoje rođake, dok je jutros policija ovdela i njegovu suprugu.

Podsetimo, Džonić je nakon zločina prisustvovao sahrani ubijenih, a šta je tada radio možete pogledati u video-snimku koji se nalazi u nastavku ovog teksta.

Policija je danas, nakon što su odveli Goranovu suprugu, obavili pretres imanja Džonića. Na snimcima koje je Pink.rs zabeležio na licu mesta vidi se i kako policija, nakon što su prekopali dvorište, u gepek automobila stavlja ašov.

Foto: Pink.rs

Policija je tražila novac porodice Đokić. Inače, nakon zločina iz automobila porodice Đokić sumnja se da je on ukrao nekoliko desetina hiljada evra. Deo tog novca, čak 43.000 evra zakopao je na imanju svog sina, prenose mediji, a deo novca krio je u kući, u usisivaču. Upravo je novac, kako se sumnja, bio motiv ovog svirepog zločina, jer je Džonić bio dužan više desetina hiljada evra.

Zatim je pronađen i prigušivač koji je korišćen tokom svirepog ubistva tročlane porodice. Takođe, pronađen je i žuti skuter kojim se navodno ubica porodice Đokić odvezao pošto je načinio gnusni zločin.

Kasnije je pronađen i pištolj iz kog je ubijena porodica Đokić. Kako su prenosili mediji ovog popodneva, pištolj je pronađen na jednoj lokaciji van sela Moravac u čijem ataru su Goran, Goradana i Lidija brutalno ubijeni! Prema informacijama, potvrđeno je da je u pitanju oružje iz kog su Đokići likvidirani.

Ostaje da vidimo šta će se u nastavku dana dešavati kada je reč o ovom slučaju, zato pratite portal Pink.rs i budite uvek informisani o najnovijim dešavanjima u zemlji!

Autor: S. K.