AKTUELNO

U večeri kada je Goran Džonić (52) uhapšen pošto je osumnjičen da je svirepo ubio svog brata od tetke Gorana Đokića i njegovu suprugu i ćerku Gordanu i Lidiju, celo selo Moravac kod Aleksinca je zanemelo.

Niko nije mogao da poveruje da je Džonić mogao da učini tako jeziv zločin.

Informacija da je Džonić uhapšen bila je signal meštanima da se povuku u svoje domove i ne izlaze iz njih. Da li zbog straha ili neverice tek ulice su sinoć bile potpuno prazne, a u mnogim kućama čak ni svetlo nije gorelo.

Možda su se tako sakrivali od medija pošto nikome nije bilo do priče sa novinarima.

Zanimljivo da je Džonić živeo svega četiri kuće dalje od Đokića i bio sa njima toliko blizak da je svom bratu od tetke redovno prao automobil.

Foto: Facebook.com/Privatna arhiva

U dvorištu jednog od sinova Gorana Džonića policija je pronašla 43.000 evra, za koje se sumnja da su deo novca koji im je kobne večeri otet.

Prema pisanju medija, u dvorištu jednog od dva sina osumnjičenog Džonića policija je pronašla zakopan novac i sumnja se da ga je tu upravo zakopao otac u pokušaju da sinu smesti krivicu za nezamapćeni zločin!

Uhapšeni Goran Džonić je inače policajcima tvrdio da on nije ubica i da su zločin počinila njegova dva sina. Međutim, oba sina, jedan vatrogasac, a drugi zaposlen u Vojsci Srbije, prošli su poligraf.

Foto: Kurir.rs/Marko Smiljković, Tanjug/Zoran Živković

Inače, osumnjičeni za zločin kakav Srbija ne pamti je vatrogasac u penziji i sumnja se da je kobne noći, 26. septembra, Đokiće presreo na žutom skuteru dok su se, nekoliko minuta posle ponoći, vraćali ka Aleksincu iz sela Moravac. Na koji ih je način tačno naterao da sa njim pođu do atara ovog sela, gde su Đokići potom brutalno ubijeni hicima iz pištolja, a nakon toga njihova tela zapaljena, za sada nije poznato.

Nakon toga ubica je njihov automobil odvezao 10ak kilometara dalje gde ga je zapalio kako bi uništio sve tragove, a kako ekskluzivno saznajemo, na istom mestu zapalio je i svoj žuti skuter kojim je krenuo u izvršenje nezapamćenog zločina!

#porodica Đokić