AKTUELNO

Požarevačka policija uhapsila je Danijelu P. (29) i njenog brata (17) zbog sumnje da su u selu Kasidol na fudbalskom terenu pretukli Živoslava Ilića (40), koji je od posledica prebijanja preminuo.

Napad se dogodio u noći između 17. i 18. oktobra, u selu koje je poznato kao rodno mesto pevačice Dragane Mirković. Brat i sestra sumnjiče se za nanošenje teških telesnih povreda sa smrtnim ishodom.

- Brat i sestra su iz susednog sela Sirakovo, a u Kasidol su došli i našli se sa Živoslavom, zvanim Muja. Sumnja se da su pili zajedno na fudbalskom terenu, pa se posvađali - priča izvor:

Foto: TV Pink Printscreen

- Više puta su ga udarili u glavu, a kako se sumnja, Danijela ga je udarila u slepoočnicu. Nesrećni čovek je tada pao na beton i umro dan i po posle tuče. Danijela P. privedena je u Više tužilaštvo i posle saslušanja joj je određen pritvor do 30 dana, dok je njen maloletni brat priveden sudiji za prethodni postupak. Oboje su priznali delo.

Meštani Kasidola juče su bili šokirani.

- Živoslav nije bio loš, ali je voleo je da popije - rekli su. Prema rečima žitelja Sirakova, uhapšeni brat i sestra živeli su u užasnim uslovima.

- Početkom godine izgorela im je kuća, pa je Danijela preko Fejsa apelovala da im dobri ljudi uplate novac kako bi obnovili dom - navele su komšije.