AKTUELNO

Isplivalo je još nekoliko fotografija koje pokazuju u kakvom stanju je Hrkalovićeva dolazila na posao.

Nekadašnja državna sekretarka MUP Dijana Hrkalović ima, čini se, pozamašnu zbirku se*si fotografija, a većina njih napravljena je uglavnom u kabinetu u kom je radila. Na njima se, između ostalog, slikala u uniformi UKP (Uprava kriminalističke policije), s nogom provokativno podignutom na sto, a na jednoj fotografiji otkopčala je pantalone i pokazala crne gaćice.

Foto: Objektiv.rs

Te fotografije imali smo prilike da vidimo sinoć, a sada su se pojavile nove, još provokativnije.

Na jednoj od fotografija, Hrkalovićeva zadiže suknju, a ispod nje se čak čini da donjeg veša ni nema.

Foto: Objektiv.rs

Na ostalim fotografijama koje je objavio Objektiv, vidi se bivša državna sekretarka u halterima, kako se provokativno pući u pravcu kamere.

Foto: Instagram.com/dijanahrkalovic

Prema pisanju Objektiva, Hrkalovićka je sastanke u prostorijama MUP nemali broj puta držala je mamurna i pod uticajem opijata, ali i neprimereno obučena za jednu takvu instituciju. Ovo su za pomenuti list rekli sagovornici upućeni u njen rad.

Foto: Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije

Kabinet Ministarstva policije služio je bišoj državnoj sekretarki za pravljenje najvulgarnijih fotografija, koje je slala jednom uticajnom ministru, ali i kriminalcima sa kojima je održavala lične kontakte.

Podsetimo, prema informacijama sagovornika iz okruženja Hrkalovićeve, koja je u petak privedena i određen joj je pritvor do 30 dana pod sumnjom da je počinila krivično delo trgovina uticajem, ona te slike nije slala samo ovom moćniku, pisala je juče Republika.

Foto: Beta/Miloš Miškov

– Kasnije ih je prosleđivala svojim prijateljima mafijašima, hvaleći se da ih je prethodno slala ministru – objašnjava naš sagovornik, naglašavajući da se radi o političaru s kojim je Hrkalovićeva planirala državni udar i rušenje predsednika Aleksandra Vučića.

#Dijana Hrkalović