AKTUELNO

Bivša državna sekretarka MUP Dijana Hrkalović privedena je danas, a u toku je pretres njenog stana. Privedena je zbog sumnje da je uklanjala dokaze posle ubistva Vlastimira Miloševića u Ulici kraljice Marije.

Inače, ubistvo Vlastimira Miloševića desilo se 30. januara 2017. godine na tramvajskim šinama u Ulici 27. marta u Beogradu za koje je bio osumnjičen Veljko Belivuk. Takođe, nepoznati napadači su prvi put pokušali da ga ubiju u novembru 2016. godine.

PAŽNJA! UZNEMIRUJUĆI SNIMAK!

Video: TV Pink

Inače, za Miloševića su govorili da je bio uzoran, karatista. Ubijen je jer je bio fizički jak i radio je kao pravo obezbeđenje na splavovima, prenosili su mediji ranije, a smetao je ovoj grupi jer nije dozvoljavao da poradaju drogu.

Foto: Privatna arhiva

Podsetimo, Vlastimir Milošević, bio je kum Marka Miljkovića Mesara. Likvidiran je, a potom overen rano ujutru. Posle zločina, uhapšen je Belivuk, koji je najpre bio osumnjičen da je direktni izvršilac zločina, ali je potom optužen da je pomagao u zločinu tako što je ukradene registarske tablice stavio na automobil kojim se dovezao i odvezao ubica. 

Foto: Beta/Miloš Miškov

Međutim, tokom sudskog postupka policajac koji je svedočio rekao je da je kontaminirao dokaze "jer sve uviđaje radi jednom četkicom", a potom je sudska veštakinja, koja je u krivičnoj prijavi navela da je Belivukov DNK pronađen na vratima od ulaza u zgradu u kojoj je Milošević živeo, taj iskaz na suđenju promenila i rekla da on pripada nepoznatoj osobi.