AKTUELNO

U Kraljevu se u sredu popodne dogodio zločin kakav meštani ne pamte. U porodičnoj kući u selu Godačica, Veljko N. (18) je sekirom zadao više udaraca u glavu babi Verici N. (67). Ona je na licu mesta preminula.

Foto: TV Pink Printscreen

Veljko je nakon zločina uhapšen, a njegova majka D.N. kaže za Pink da su se svađali oko kotla jer ona nije htela da loži.

Foto: TV Pink Printscreen

- Zvala ga je svakavim imenima. Valjda je njemu došla ta neka žuta minuta. Ona je uzela trupac i krenula na njega. Šta je njemu bilo, šta mu se desilo u glavi ne znam, otišao je i uzeo sekiru... Ćerka je pobegla u tom strahu, nije verovala da će ubiti babu - priča majka jecajući.

Foto: TV Pink Printscreen

Poslednjih godinu dana Veljko N. živeo je sa sestrom i babom jer mu je majka zbog lečenja supruga bila u Sloveniji.

Foto: TV Pink Printscreen

- Veljko je tada počeo da se zatvara u sebe, bio je tužan stalno, povlačio se u sebe, bio je stalno sa njom, a nisu se nikako slagali - dodaje ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Policiji nije nikada prijavljivano nasilje u porodici, a meštani Godačice ne mogu veruju šta se dogodilo. I za babu i za unuka imaju samo reči hvale.

Foto: TV Pink Printscreen

 Veljku N. iz Kraljeva je određeno zadržavanje do 48 sati i, uz krivičnu prijavu, biće priveden Višem javnom tužilaštvu u Kraljevu.

#Baba

#Kraljevo

#Ubistvo