AKTUELNO

Telo starijeg muškarca pronađeno je oko 10 sati u selu Lukavica kod Tutina, a kako nezvanično saznajemo u pitanju je Nasuf Selmanović, nastavnik fizike za kojim se tragalo punih četiri dana.

Danas su u potragu bili priključeni policajci iz Policisjke uprave Novi Pazar, vartrogasci spasioci ali i veliki broj građana.

Obešeno telo nastavnika pronašao je jedan od više policajaca koji su učestvovali u potrazi. Telo je preneto na sudsku medicinu, a policija je obavila uviđaj. Pretpostavlja se da je reč o samoubistvu ali će se svi detalji tragedije naknadno znati - rekao je sagovornik upoznat sa slučajem.

Foto: Instagram.com/Printscreen

Podsetimo, porodica i prijatelji kao i policija tragali su za nastavnikom četiri dana. Nikom od njih nije padalo na pamet da bi ovako nešto moglo da se desi.

- Nastavnik je omiljen u Tutitnu. Nikom ružnu reč nije rekao. Tog dana je rekao da ide da se prošeta, što je redovno radio. Kasnije mu je telefon bio nedostupan - rekao je ranije prijatelj nastavnikove porodice.

Prema nezvaničnim informacijama nikom nije jasno zašto je nastavnik odlučio da skonča. Za sada nije poznato da li je možda negde ostavio oproštajno pismo.

#Tutin

#nastavnik