AKTUELNO

Ovom prilikom teške telesne povrede zadobio je R. K.(18) iz Leskovca vozač motocikla.

U toku dana pripadnici leskovačke policijske uprave uhapsili su A. K.(32) iz obližnjeg leskovačkog prigradskog naselja zbog postojanja osnova sumnje u izvršenju krivičnog dela teške povrede bezbednosti saobraćaja.

Krivična prijava A.K. (32) tereti da je u noći između srede i četvrtka svojim najverovatnije nedovoljno osvetljenim traktorom izazvao tešku saobraćajnu nezgodu na regionalnom putu Vlasotince-Leskovac, a na prilazu puta u mesnoj zajednici “Morava”.

Ovom prilikom teške telesne povrede zadobio je R. K.(18) iz Leskovca vozač motocikla, skutera.

Njemu je zbog zadobijenih višestrukih preloma ,opasnih po život, vrlo brzo ukazana medicinska pomoć u odeljenju Urgentne medicine Leskovačkog bolničkog centra, a onda je hitno u toku večeri poslat u niški Klinički centar na dalju hospitalizaciju.

Na predlog javnog tužioca u Leskovcu okrivljenom A. K.(32) određeno je policijsko zadržavanje od 48 sati,i on će početkom sledeće sedmice nakon svih izvedenih dokaza biti priveden nadležnom tužilaštvu na saslušanje.

Ova saobraćajna nezgoda koja se dogodila pola sta nakon 20 časova izazvala je uznemirenje obližnjih stanara i kraći saobraćajni zastoj u veoma prometnoj prilaznoj ulici iz pravca Vlasotinca ka Leskovcu.

Autor: