AKTUELNO

Veljko Radisavljević (33) je sahranjen u belom kovčegu.

Irena Zlatković (29) sahranjena je nešto posle 13 časova, a Veljka Radisavljevića (33) su mnogobrojni prijatelji i rodbina u 15 sati ispratili na večni počinak.

Velika kolona prošla je kroz Veliku Planu, a niko od prolaznika nije ostao ravnodušan kada je video beli kovčeg i barjak (koji se nosi na svadbama).

Poslednji pozdrav Veljku došli su da upute i njegovi prijatelji koji su sa njim delili ljubav prema motorima, na kojem je on i okončao svoj život.

Svi na svojim vozilima pratili su ovu tužnu povorku. Po registarskim tablicama njihovim motora može se zaključiti da su došli iz cele Srbije.

Veljko je sahranjen u belom kovčegu, a na grobnom mestu biće beli krst.

Pročitajte još: PLAČE SRBIJA! Irena sahranjena U BELOJ VENČANICI pored Veljka, ceo grad ih ISPRATIO NA VEČNI POČINAK! (FOTO)

- Što ne ustaneš, što se ne probudiš - zapomagala je majka.

Sestra se gušila u suzama.

- Ljubi te sestra tvoja, srce moje. Kućo moja..Ko će sad da me čuva... Gde ćeš sam, ti si se plašio - zapomagala je Veljko sestra.

Irena i Veljko počivaće jedno pored drugog.

Toliko veliku povorku Velika Plana ne pamti. Svi ljudi koji su došli na sahranu nisu mogli da stanu u crkvu, pa je veliki broj ostao ispred.

Irena je bila apsolvent Medicinskog fakulteta, u Crnu Goru je otišla da radi u hotelu tokom sezone, da bi pomogla roditeljima koji su nezaposleni i bratu, svršenom studentu Pravnog fakulteta koji takođe nigde ne radi.

Veljko, koji je sa njom bio u vezi mesec i po dana došao je u Budvu da je obiđe.

Pre kobnog sudara bio je na plaži Trsteno sa društvom, pozajmio je motor od prijatelja, njime je trebalo da Irenu odveze do Budve.

Veljko i Irena poginuli su udesu, pod još uvek nejasnim okolnostima.

#Budva

#Sahrana

#Saobraćajna nesreća

'