AKTUELNO

O najnovijim saznanjima stravičnog zločina u Aleksincu, govorio je novinar Pinka, Mladen Mijatović, koji je istakao da je nekoliko potencijalno osumnjičenih osoba prošlo poligraf.

Kako je Mladen istakao, u rasvetljavanje ubistva su uključeni svi policijski resursi, dodajući da se očekuje hapšenje ubica, dodajući da će danas će biti obavljena obdukcija, pa će se saznati uzrok smrti.

Foto: TV Pink Printscreen

- Juče je obavljeno veštačenje zapaljenog automobila i pronađen je jedan dokaz. Izvršioci su dobro poznavali teren i kretali su se u okolini kako bi uradili logistiku, kaže Mijatović.

Foto: D.K./Informer, Kurir.rs/Marko Smiljković

Saslušano je desetak osoba, prema našim saznanjima i svi su prošli poligraf. Ostaje misterija i kako niko od meštana nije čuo pucnjavu.

- Saslušano je desetak osoba, svi su prošli poligraf. Niko od građana koji žive u ataru sela Moravac i Tešice nije čuo pucnjavu. Videćemo šta će obdukcija pokazati. Pretpostavlja se da su ubice dobro natopile tela pre nego su ih zapalili, toliko goriva nije mogao samo jedan čovek da ponese - dodao je Mijatović.

Autor: