AKTUELNO

Jutro nakon otkrića stravičnog trostrukog ubistva koje je šokiralo Srbiju, policija prikuplja dokaze na mestu gde je pronađeno vozilo porodice Đokić, čija tela su nađena spaljena nakon višednevne potrage.

Policija i danas na području Tešice pregleda ostatke vozila koje je juče ujutru pronađeno u ataru sela. Školjka automobila "VW passat" pronađena je na području obraslom rastinjem, zbog čega je bilo i nemoguće uočiti vozilo iz helikoptera.

Foto: Informer.rs/D. K.

Kako Telegraf.rs saznaje, telefoni članova porodice Đokić još nisu pronađeni, već policija za njima i dalje traga. Veruje se da ih je ubica bacio nakon izvršenog zločina.

Foto: TV Pink Printscreen

Brojne forenzičke ekipe i dalje pažljivo češljaju teren u potrazi za dokazima koji će pomoći da se rasvetli ovo teško trostruko ubistvo koje je šokiralo Srbiju.

Podsetimo, spaljena tela porodice Đokić, za kojom se tragalo danima, Gorana (57), njegove supruge Gordane (56) i ćerke Lidije (25) pronađena su u subotu u ataru sela Moravac kod Aleksinca u potpuno neprepoznatljivom stanju.

Foto: TV Pink Printscreen

Tri tela su, nakon što su spaljena, bačena u jamu, a potom su prekrivena daskama. Telo muškarca identifikovano je na osnovu otiska prsta, dok je telo žene identifikovano po narukvici. Mesto gde su tela pronađena od samog sela nalazi se na oko tri do četiri kilometara. Đokići su, kako se sumnja, ubijeni iz koristoljublja.

Foto: Informer.rs/D. K., Kurir.rs/Marko Smiljković

Naime, priča se da je Goran, koji je držao menjačnicu u Aleksincu, stalno kod sebe imao veliku sumu novca.

Đokići su poslednji put viđeni u nedelju kasno uveče, kada su krenuli u pravcu Aleksinca iz kuće Goranove majke. Kamera je oko 2 sata ujutru snimila njihov automobil u selu Tešica, a prethodno su ih oko ponoći kamere snimile da iz Moravca kreću u pravcu drugačijem od uobičajenog.

Šta se tačno dogodilo u tih 120 minuta, ostaje da utvrdi istraga.

Podsetimo, nestanak Đokića je prijavila rodbina nakon što se dva dana Goran nije pojavio u menjačnici koja je u njegovom vlasništvu.