AKTUELNO

Ništa nije slutilo na nesreću...

Muškarac M. Đ. (36) iz Brankovine kod Valjeva i njegova tašta M. A. (55) poginuli su u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na putu Valjevo-Šabac juče ujutru, kada su se sudarili sa automobilom za čijim je volanom bio D. Š. iz Novog Sada. Nesreća se dogodila u subotu u četiri sata u selu Brankovina, na delu puta gde postoje tri kolovozne trake.

Prebačen u bolnicu

- "Opel astra" u kojoj su se nalazili tašta i zet direktno se sudarila sa "škodom" novosadskih tablica, a sumnja se da je vozač "opela" iz svoje trake prešao u suprotnu i sudario se s drugim autom. Zbog čega je "opel" prešao u suprotni smer, za sada nije poznato - rekao je izvor iz policije i dodao: - M. Đ. i M. A. na mestu su ostali mrtvi, dok je Novosađanin prebačen u bolnicu u Valjevu, gde je operisan i lekari mu se bore za život. Izvor dodaje i da će automobil "opel" biti poslat na veštačenje kako bi se utvrdilo da li je bio tehnički ispravan. Kako nezvanično saznajemo, M. Đ. je kobnog jutra s taštom krenuo u Beograd na pijacu.

Izuzetan čovek

- Ništa nije slutilo na nesreću, krenuli su u uobičajeno vreme. Kako je došlo do udesa i šta se tačno desilo, niko ne zna. Katastrofa i tragedija, ne možemo da dođemo sebi - kažu meštani Brankovine i nastavljaju:

- M. Đ. je bio izuzetan mladić, vredan, dobar, radan. Radio je privatno poslove u vezi sa uvođenjem vode, grejanja, keramiku. Iza sebe je ostavio suprugu i dvoje dece.

#Brankovina