AKTUELNO

U neizvesnosti smo, svakim danom nam je sve teže i teže. Onaj dan kada smo prijavili nestanak, mislili smo - naći će ih. Nadali smo se i juče, i danas, svaki dan se nadamo. Peti dan je prošao otkad ih nema, to je stvarno strašno - kaže za "Blic" Verica Đokić, snaja Gorana Đokića iz Aleksinca koji je sa suprugom Gordanom i ćerkom Lidijom nestao 26. septembra.

Tog dana, u nedelju, Đokići su bili kod njegove majke Stojanke u Moravcu koja živi sa snajom Vericom, kako bi pravili zimnicu. Otišli su u ponoć, ali kući u Aleksinac nisu došli.

Foto: KURIR.RS/MARKO SMILJKOVIĆ TV PINK PRINTSCREEN GOOGLE MAPS/PRINTSCREEN

Stvarno čudnovato, troje ljudi da ih nema, katastrofa. Niko ne zna šta je bilo. Bili su kod nas u nedelju, ali nije bilo ništa sumnjivo. Otišli su kao i svaki vikend kad odu, nije to prvi vikend. Bili su do ponoći, oni nekad sede i do dva i do tri časa iza ponoći, pa ništa - kaže Verica.

Ona kaže da se ne zna šta se onda desilo, ali da Goran sigurno ne bi svoje dete stavljao u neku opasnu situaciju niti bi rizikovao život porodice za slučaj da je neko njemu pretio.

Goran sigurno neće svoje dete da stavlja u poziciju ako neko nešto ima sa njim. Da rizikuje celu porodicu da poginu? To je van pameti - kaže Verica.

Verica kaže da su i onda i Goranova majka i u petak ceo dan u policiji davale izjave i da su ponovili da je u nedelju kod njih sve bilo u redu.

Đokiće je na putu ka Aleksincu poslednji put snimila kamera na autoperionici u Žitkovcu u 00.10 časova, od kada im se gubi svaki trag. Nestali su na putu od Moravskog mosta ka Aleksincu.