AKTUELNO

Ni traga ni glasa od porodice.

Žandarmerija je jutros započela pretragu terena oko Moravskog Bujmira u potrazi za članovima nestale porodice Đokić iz Aleksinca, koji su poslednji put viđeni u nedelju, kada su iz sela Moravac, gde su bili od Goranove majke na večeri, krenuli put Aleksinca gde žive. Od tada im se izgubio svaki trag.

U potrazi za bilo kakvim tragom koji bi pomogao u rešavanju ove misterije, pripadnici Žandarmerije krenuli su u detalju pretagu terena. Kako na kvadovima tako i peške, oni pretražuju deo oko Južne Morave na nekoliko kilometara od Aleksinca.

Foto: Informer.rs/D. K.

Detaljno se češlja okolina Moravca i okolnih sela, s posebnim fokusom na priobalje reke Južne Morave. Pretražuje se deo nedaleko od Moravskog Bujmira na kojem reka pravi najveći meandar, okolni šumarci i kukuruzišta.

Foto: Informer.rs/D. K.

Policijsku akciju već drugi dan prati i helikopter MUP Srbije koji nadleće celo područje.Takođe, nastavljena je potraga i na Bovanskom jezeru.

Foto: Informer.rs/D. K.

Na žalost kako saznajemo još uvek nema opipljivih tragova koji bi mogli da ukažu na to šta se dogodilo s porodicom Đokić.

Foto: Kurir.rs/Marko Smiljković

Pregled menjačnice "Liki", koju je držao Goran i od koje je samo on imao ključ, a u koju je policija ušla sinoć, nije pružio odgovore na ova pitanja.

Foto: Informer.rs/D. K.

Podsetimo, porodica Đokić, Goran, Gordana i njihova ćerka Lidija (25) nestali su u nedelju posle ponoći kada su se iz Moravca vraćali ka svom stanu u Aleksincu. Negde između mesta Žitkovac i Aleksinac njima se izgubio svaki trag.

Foto: Informer.rs/D. K.

Od tada telefoni su im nedostupni, nema ih na mreži, njihov automobil crni "folksvagen pasat" nije pronađen. Jednostavno Đokići su nestali bez traga, uprkos opsežnoj potrazi koja traje već tri dana.

#Aleksinac

#porodica Đokić