AKTUELNO

Na periferiji Novog Bečeja desio strašan zločin. U tršnoj kućici u Ulici Bore Glavaškog 9 tridesetosmogodišnji Milan Anči S. iz Novog Bečeja usmrtio je četrdesettrogodišnjeg muškarca Danijela C.

Transvestit je došao kod mene i rekao da je zadavio mog brata Danijela, kaže Ilona Đ. (45), sestra od tetke ubijenog. Ubistvo se dogodilo u sredu uveče u ruiniranoj kući koja je u vlasništvu ubijenog Danijela C. (43) u u lici Bore Glavaškog 9 gde je desetak godina živeo sa ljubavnikom, transvestitom Milanom Ančijem S. (38).

- Stalno su se svađali a sinoć je Anči došao kod mene i priznao da ga je ubio Danijela-kaže Ilona Đ. koja živi dve kuće od mesta zločina. Pozvala sam hitnu pomoć, kojoj je Anči rekao da je ubio Danijela jer više nije mogao da ga trpi i da neće da beži-rekla je Ilona Đ. (45)

Foto: Informer.rs/V. N.

Ubijeni Danijel oko osam godina bio u invalidskim kolicima, posle nesrećnog pada a bandere Polomio je kičmu i bubrezi su mu otkazali, posle operacije nikada nije prohodao-kaže Ilona Đ.

Foto: Informer.rs/V. N.

Transvestit Milan Spasić Anči bio je rodom iz Beograda

- Anči i Danijel upoznali su se u zatvoru. Danijel je robijao zbog silovanja jedne žene, a transvestita je doveo u Novi Bečej kao devojku kad je izašao iz zatvora. Zvao je i rodbinu da je pokazuje. Milan, zvani Anči oblačio se kao žensko, šminkao se i nosio brushalter - kaže Danijelova rođaka Ilona.

Osumnjičeni za ubistvo M. S. je uhapšen i njemu je određeno zadržavanje do 48 časova. On će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Zrenjaninu.

#Novi Bečej

#Ubistvo