AKTUELNO

N. Č. (30) iz Beograda koji je uhapšen u utorak po nalogu Prvog osnovnog tužilaštva zbog sumnje da je oteo svoju devojku M. A. (31) i izvršio prinudu nad njom, navodno je izjavio da nije oteo verenicu, već da su se njih dvoje posvađali zbog fotografije koju je vido u njenom telefonu.

U krivičnoj prijavi se navodi da se N. Č. sumnjiči da je u utorak oko 15.45 u Ulici Vojislava Ilića M. A. ugurao u auto, zaključao vrata i krenuo ka Kruševcu.

- Oštećena je zahtevala da je pusti da izađe, ali je on to odbijao - navodi se u prijavi.

Policajci sa Zvezdare i iz Jagodine, podsetimo, u saradnji s dežurnim zamenikom Prvog osnovnog javnog tužilaštva, uspeli su da lociraju automobil i N. Č. uhapse na teritoriji Jagodine.

Kako nezvanično saznajemo, reč je o verenicima koji žive u Brusu, ali su u utorak krenuli za Beograd.

- Prema tvrdnjama N. Č., usput su se posvađali pošto je on u njenom telefonu video fotografiju s drugim muškarcem. Kako je rekao, uzeo joj je verenički prsten i naočare za sunce i bacio kroz prozor. Tvrdio je da su svađa i njena vriska, koje su građani prijavili policiji, bile zbog toga što je tražila da joj kupi nove naočare, kao i da je tačno da ju je vukao za ruku da bi je ubedio da se smiri i uđe u kola - otkriva izvor.

Autor:

#Devojka

#Otmica

#Zvezdara