AKTUELNO

Misterija nestanka porodice iz Aleksinca i dalje traje. Otac Goran Đ., Gordana Đ. i ćerka Lidija (25) su, podsetimo nestali u nedelju oko ponoći kada su se vraćali iz Moravca u Aleksinac.

Cela Srbija i dalje traga za njim, te smo u prilog tome objavili fotografiju nestale ćerke, ako je neko vidi, odmah neka javi policiji.

Podsetimo, otac, majka i ćerka su nestali oko ponoći u nedelju uveče kada su se vraćali iz Moravca. Tamo su bili na večeri kod Goranove majke.

Iako se svi nadaju da je ova porodica samo otputovala negde, rođaka je izjavom da je Goran često bio na meti lopova i da je trpeo maltretiranje, bacila "crne sumnje" na priču o njihovom nestanku.

- Znate kako, on ima menjačnicu, dobro im ide i godinama je već na meti napada. Desilo se da ga ispred kuće sačeka muškarac i da mu preti da će svašta da mu uradi da bi on dao neke pare. Najgore je bilo pre neku godinu kada je u menjačnicu ušao muškarac koji je uperio pištolj u njega i tukao ga. To je bilo jezivo - kaže ona.

Ističe da svi sumnjaju da im se dogodilo nešto loše, ali da se nadaju da su samo otputovali negde.

Foto: Google maps/Printscreen

- Umeli su da otputuju, ali su se uvek javljali. Ali, uvek. Ovo je prvi put da se ovako nešto dešava. Plašimo se da ih nije neko dočekao ispred kuće i naterao da krenu negde. Ili im ušao u kola... Ne znam... Kola nema, nema tragova da su bili u stanu - tvrdi naša sagovornica. Ona kaže da su nestali na relaciji koja je dugačka svega tri kilometra.

- Od majke iz Moravca su krenuli oko ponoći. U 00.10 su bili u perionici i od tada se ne zna ništa o njima. Niti su dostupni, niti builo šta... Kao da ih je mrak pojeo. Moj suprug je sada tamo, sada ćeu ći sa policijom unutra, u stan, pa ćemo videti - kaže ona i dodaje da nisu poslednja tri bili u Vrnjačkoj Banji, nego do prošle subote i da sumnja da su ponovo otišli na put.

Komšije ove porodice takođe kažu da je čudo da im danima porodična menjačnica ne radi, što nikada ranije nije bio slučaj.

Policija je u toku dana obila stan ove porodice kako bi pronašli tragove koji bi uputili na to gde se nalaze.