AKTUELNO

Obojici osumnjičenih osnovno Javno tužilaštvo u Negotinu je odredilo pritvor do 48 sati i oni će uz krivičnu prijavu biti privedeni tužiocu.

Policija u Negotinu uhapsila je dvojicu meštana, M.B.(39) i D.S.(21) zbog postojanja sumnje da su izvršili krivično delo iznuda.

Njih dvojica su, kako se sumnja, pokušali da prevare oca D.S. i to na “filmski” način. Smislili su da insceniraju otmicu mlađeg muškarca, i od njegovog oca uzmu 1.000 evra da bi mu sin “bio vraćen”, navodi Informer.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

M.B. je 26. i 27. septembra pozvao oca drugoosumnjičenog mladića, i rekao mu:

– Tvoj sin je otet. Oteli su ga neki ljudi iz Novog sada. Traže 1.000 evra da ga vrate živog – čuo je nesrećni 57- godišnji otac koji nije ni slutio da mu je sin namestio prevaru.

Kako se nezvanično saznaje, otac je obavestio policiju. Onda je, u dogovoru sa policijom, otišao da preda novac i tada su organi reda uhapsili M.B. kod koga su pronašli novac.

“Otetog sina” D.S. policija je otkrila kako se skriva u kući već uhapšenog “otmičara” M.B. Obojici osumnjičenih osnovno Javno tužilaštvo u Negotinu je odredilo pritvor do 48 sati i oni će uz krivičnu prijavu biti privedeni tužiocu.

Autor: