AKTUELNO

Komandant Srpske dobrovoljačke garde Željko Ražnatović Arkan ubijen je 15. januara 2000. godine u hotelu "Interkontinental". Od tada, pa sve do danas, često se čuju teorije zavere da je Arkan ipak živ.

Ovu veliku misteriju rešio je dugogodišnji Ražnatovićev prijatelj i bliski saradnik Tome Avramski koji je rekao da je Arkanovo telo, nakon ubistva, bilo u mrtvačnici, posle čega je rađena obdukcija.

Foto: E-Stock/Đenka

Posle Željkovog ubistva, njegovo telo je jedno vreme bilo u mrtvačnici, rađena je obdukcija i od strane naših, ali i stručnjaka iz Haga, koji su došli da se uvere da je to stvarno on, pošto je imao poternicu, tako da bi je ukinuli, morali su da budu sto posto sigurni da je on taj - rekao je Avramski.

Foto: Pink.rs

NETAČNO JE DA JE ARKAN ŽIV, U TOM SLUČAJU HAG NIKAD NE BI ODUSTAO OD NJEGOVOG GONJENJA!

On dodaje i da su uzeli DNK, nakon čega je utvrđeno da se radi o Arkanu. Avramski ističe i kako su potpuno netačne priče da je Ražnatović živ, jer kako je naveo, u tom slučaju Haški tribunal nikada ne bi odustao od njegovog gonjenja.

Uzeli su mu čak i DNK i utvrdili da je on, tako da su potpuno netačne priče da je živ, jer ne bi Haški tribunal nikada odustao od njegovog gonjenja, dok nisu otklonili svaku sumnju da je mrtav. On je ranije izbegao smrt na ratištu kad ga je pogodio metak u ruku, probio je dršku heklera i završio u panciru, koji mu je tad spasio život - zaključio je Avramski.