AKTUELNO

Zolika Holik (49) iz Beške uhapšen je nakon što je juče pozvao policiju i prijavio da je kolima namerno udario i ubio bivšu ženu Jasminu Holik (47), koju je nakon toga ubacio u automobil, odvezao u svoju kuću i stavio u krevet!

- Ubio sam je! Doveo sam je u našu kuću i stavio u naš krevet, jer ona tu pripada, tu joj je mesto - navodno je rekao Holik policiji prilikom hapšenja.

Osumnjičeni je do detalja isplanirao zločin, a nesrećnu Jasminu je juče rano ujutru u automobilu čekao u blizini kuće u Beškoj, u kojoj je posle razvoda živela sa majkom.

- Jasmina je juče oko 5.20 sati krenula iz kuće na posao u Novi Sad. Nije odmakla ni 50 metara kada se Zolika zaleteo kolima na nju, pregazio je i ubio na mestu. Potom je telo ubacio u auto i odvezao u svoju kuću, u kojoj je živela i Jasmina do razvoda - kaže izvor Kurira i dodaje da je Zolika dva sata kasnije pozvao Jasmininu majku i rekao joj:

"Ubio sam ti ćerku."

Nakon toga je pozvao policiju i prijavio zločin.

- Dva sata je sa mrtvom ženom bio u kući. Verovatno je pozvao bivšu taštu i policiju kada je shvatio šta je uradio - kaže sagovornik upoznat sa slučajem.

Policija je po doslasku u kuću Holika u ulici Branka Radičevića u krevetu zatekla mrtvu ženu. Komšije uhapšenog kažu da su juče oko pola osam ujutru videle policiju ispred Zolikine kuće, ali da su mislili da je njemu pozlilo.

- Zolika i Jasmina su bili 24 godine u veoma turbulentnom braku, prepunom svađa i maltretiranja. Imaju sina i ćerku, koja se udala. Jasmina je često odlazila od kuće, ali bi se uvek vraćala. Međutim, poslednje dve godine odlučila je da ode od Zolike i sa sinom se preselila kod majke. Od tada mu se nije vraćala - kažu meštani Beške i dodaju da je nesrećna žena radila u Novom Sadu kao radnica na održavanju zgrada.

"Sve vreme ju je maltretirao i nije joj davao mira. Mislimo da ga nije prijavljivala policiji - pričaju šokirane komšije."

Ubio je moje dete
Božica Markov, majka ubijene Jasmine, juče je bila skrhana bolom. U suzama i u crnini, rekla je da ju je telefonom nazvao bivši zet i saopštio joj da je okončao Jasminin život, piše Kurir.

- On je moje dete ubio, eto toliko - rekla je Božica.

Komšije kažu da se Zolika bavi prodajom drva i da je, navodno, imao problema sa alkoholom.

- Išao je i u nadnicu, radio sve građevinske poslove - kažu komšije šokirane tragedijom.

Sin na poslu saznao šta se desilo
Žitelji ulice u kojoj je Zolika kolima ubio Jasminu kažu da nisu ništa ni čule ni videle.

- Čak je i njihov sin samo pola sata posle Jasmine otišao na posao i nije video ništa. Nije bilo ni tragova kočenja, a ni krvi. Sin je na poslu saznao da mu je otac ubio majku praktično ispred kuće - pričaju naši sagovornici.

Autor:

#Ubistvo