AKTUELNO

Tela Medi Durdant Holambi (22) i njenog skoro 20 godina starijeg dečka Bena Grina (41) policija je pronašla u kući u Northemptonšajru u Engleskoj prošlog petka.

Detektivi sumnjaju da je Medi ubio Grin koji je imao troje dece iz prethodnog braka.

Policija je navela da nije bilo istorije porodičnog zlostavljanja, a prijatelji ovog para kažu da su "bili u srećnoj vezi".

S druge strane, prijatelj oca ubijene devojke ispričao je za Dejli mejl da Medi nije bila srećna sa Benom i da je roditeljima govorila da namerava da okonča vezu.

"On je maltene bio godina njenih roditelja, imao je troje dece iz prethodnog braka, i to ih je, prirodno, brinulo. Svaki roditelj bi bio zabrinut da njegova 22-godišnja ćerka dođe kući sa takvim čovekom", smatra on.

Drugi prijatelj roditelja nesrećno stradale devojke rekao je da je Medi bila divna, šarmantna devojka koju su roditelji obasipali ljubavlju. I on je potvrdio da su bili zabrinuti zbog ove veze.

Kako navodi Dejli mejl, veruje se da su Medini roditelji pozvali policiju nakon što im se ćerka nije javljala nekoliko dana, predloživši im da posete Grinovu kuću u kojoj je i Medi provodila mnogo vremena. Delovalo je da vode idiličan život, postavljajući fotografije sa egzotičnih destinacija i skupih restorana.

Veruje se da su bili zajedno više od godinu dana nakon što su se upoznali na poslu. Komšije kažu da je Medi bila poslednja u nizu mlađih žena sa kojima je Grin izlazio.

Komšije su Bena opisale kao "arogantnog" i za San istakli da je "menjao devojke kao čarape".

"Stalno su mu druge žene dolazile u kuću. Sve su izgledalo slično kao Medi. Bile su mlade, između 22 i 30 godina. Imao je barem tri devojke. Jedna bi se zadržala oko šest meseci, a onda bi se druga pojavila" tvrde oni.

S druge strane, njegovi prijatelji kažu da je bio divan otac i dobar prijatelj

Medinu smrt policija tretira kao ubistvo. Nema uhapšenih niti je pokrenuta potraga za drugim osumnjičenima u ovom slučaju.