AKTUELNO

Prema navodima Miljkovićevog poznanika, u mladosti je bio agresivan i napadan prema ženama.

Marko Miljković, koji se sumnjiči da je s Veljkom Belivukom organizovao kriminalnu grupu koja je vršila najmonstruoznije zločine, postao je miljenik žena nakon što se našao iza rešetaka.

Naime, kako su mediji ranije pisali, Miljković dobija bračne ponude u zatvoru a na internetu se svakodnevno pojavljuju komenari pripadnica lepšeg pola u kojima se navodi kako je Miljković "lep" i "kako bi se rado udale za njega".

Foto: TV Pink Printscreen

Ipak, prema navodima Miljkovićevog poznanika, u mladosti je bio agresivan i napadan prema ženama.

- Bio je čudak i ono po čemu ga pamtim jeste njegovo loše ponašanje prema ženama. Kod njega nije postojalo muvanje i udvaranje, već bi ih kao u srednjem veku spopao. Kada neku želi da "ima", napao bi je tako da se to graničilo sa seksualnim uznemiravanjem. Jednom je devojku stariju od njega napao naočigled ljudi, jedva su je odbranili. Ona se njemu dopala i zaskočio je. To je bilo u jednom javnom objektu. Ljudi su bili šokirani - ispričao je poznanik Marka Miljkovića.

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

Podsetimo, ozloglašeni Miljković je oženjen, a supruga mu je za rođendan, koji je proveo u pritvoru, preko jedne radio-stanice, poslala čestitku i poruku podrške. Pesma kojom mu se obratila glasi: „Volim te baš takvog kakav jesi, svima loš, meni najbolji“.

Veljko Belivuk, Marko Miljković i više od 20 pripadnika njihove grupe uhapšeni su 4. februara. Sumnjiče se da su počinili više otmica i ubistava, kao i da su žrtve mučili, kasapili i mleli u industrijskoj mašini za mlevenje mesa.

#Marko Miljković

#Veljko Belivuk | Velja Nevolja