AKTUELNO

Portal Pink.rs došao je do ekskluzivnog snimka na kojem se jasno vidi kako Dejan Anđus broji novac koji je reketom iznudio od biznismena kojeg je ucenjivao, na snimku se takođe vidi i njegovo hapšenje.

Podsetimo Dejan Anđus je juče uhapšen posle primanja novca od iznude odnosno uzimanja reketa od 30.000 evra .

Prema našim saznanjima Anđus je od jednog biznismena više meseci pokušavao da iznudi 2,5 miliona evra, Anđus mu je mesecima upućivao preteće pozive i slao sms poruke u kojima je tražio isplatu novca kako ne bi vodio medijsku hajku protiv njega.

Prema našim izvorima Anđus je već iznudio veći iznos, a uhapšen je kada je oštećenog biznismena ucenjivao za 30.000 evra koji su mu navodno bili potrebni za letovanje.

Policija je Anđusa uhapsila neposredno po primopredaji obeleženih novčanica.

Anšus je na jednoj televiziji koristio svoju emisiju za reketiranje političira, članova uprava političkih klubova i biznismena.

Njega je upravo Aleksandar Rodić iskoristio kako bi iskoristio svoj 31-dnevni napad na predsednika Aleksandra Vučića, jer novinarstvo isto doživljavaju, kao sredstvo za reketiranje, ucene i otimanje para.

Televizija Pink postavlja pitanje novinarskim udruženjima NUNS-u i UNS-u koji je to posao u novinarskoj profesiji plaćen 30.000 evra i na koji način se dolazi do tog novca?

Da li mislite da je to normalno da je kriminalac uhvaćen sa dokazima na delu zaštićenog krivičnog gonjenja samo zato što se deklariše kao protivnik predsednika Vučića koga napada na reketaškim medijima?

#Dejan Anđus

#Hapšenje

'