AKTUELNO

Tužilac za organizovani kriminal Mladen Nenadić saopštio je danas da će optužnica protiv klana Veljka Belivuka i Marka Miljkovića biti podignuta sledećeg petka.

Nenadić je na konferenciji za novinare prikazao nove slike žrtava brutalnih sakaćenja i ubistava koje su izvršili Velja Nevolja i Marko Miljković i članovi njihovog klana.

Na fotografijama se vide isečeni delovi obezglavljenih tela četvorice ubijenih muškaraca za čija se ubistva tereti Belivukova grupa. U pitanju su fotografije iz komunikacije pripadnika klana zaplenjene sa servera aplikacije "Skaj" i na njima se vide raskomadani Aleksandar Gligorijević, Goran Veličković, Milan Ljepoja i Zdravko Radonjić.

Fotografije tela Lazara Vukićevića, za koje je tužilac rekao da su najmonstruoznije, nisu prikazane jer ih njegov otac još nije video za razliku od ostalih srodnika ubijenih kojima su fotografije predočene.

Nenadić je naveo da se istraga vodi protiv 31 okrivljenog i da je nakon 5. februara proširena u još šest navrata protiv istih ili novih lica. Njeni pripadnici se terete za zločinačko udruživanje, pet teških ubistva, trgovinu drogom, trgovinu oružjem i jednu otmicu i jedno silovanje.

PAŽNJA! SLEDEĆI SNIMAK SADRŽI UZNEMIRUJUĆE SADRŽAJE!

Video: TV Pink

#Veljko Belivuk | Velja Nevolja

#optužnica