AKTUELNO

Kada je pronađeno telo 13-godišnjeg školarca kojeg je ubio satanista majka je vrisnula "ubio mi je bebu". Telo tinejdžera pronađeno je raskomadano i pojedeno u vreći u francuskoj vili u Taraskonu, blizu Marseja.

Ubijenog tinejdžera, koga prepoznaju po imenu Romain, danas su prvi put slikali francuski mediji.

Otkriveno je da je tinejdžer ubijen u kući u petak pre nego što su komšije u nedelju pozvale policiju nakon što su se žalile na "grozan miris".

Kada je čistačica konačno posetila kuću, pronašla je Romainove delove tela, uključujući njegovu delimično pojedenu glavu nabijenu u vreću.

"Ubio je mog sina, ubio je moju bebu"!, rekla je Romainova majka, koja se iz pravnih razloga ne imenuje.

Vlasnik kuće, 32-godišnjak identifikovan kao Arthur A., potom je pronađen, pre nego što je ubijen nakon što je pretio policajcima.

Tinejdžer je bio na putu iz svog hraniteljskog doma u Marseju da poseti majku koja je živela u istoj ulici kao i Arthur A.

Romain, koji nije poznavao oca, proveo je veći deo svog života u hraniteljskim porodicama i domovima i van njih.

U petak uveče bio je sa najboljom prijateljicom Ameli u Taraskonu.Romain je bio navijač olimpijskog fudbalskog kluba Marselj, i fan Džula, reper iz mediteranskog grada. Loren Gumba, taraskonski tužilac, rekao je da je Romainovo telo toliko osakaćeno da ga je moglo identifikovati samo DNK. Potvrdio je da je Arthur A. pušten iz mentalne bolnice ranije ovog meseca.

Arthur, koji je bio poznat po svom nestabilnom ponašanju, živeo je u kući Tarascon od smrti oca od raka i odlaska majke pre 15 godina. "Ušli smo u kupatilo", rekla je neimenovana 29-godišnja domaćica za Parisien. "Romainu je odrubljena glava, a gornji deo tela umotan u plastiku. Ne znam kako to možete učiniti detetu. To je neljudski. Arthur je izgledao potpuno normalno".