AKTUELNO

Devojka je zadobila brojne udarce pesnicom u glavu, pre toga je nasilnik na nju šutnuo stolicu.

Jeziva scena odigrala se prekjuče u teretani u Novom Beogradu kada je jedan od posetilaca ušao u pult i prebio radnicu koja se tamo nalazila. On je udarao pesnicama u glavu, jer mu je navodno rekla da ne može da sedi za pultom pošto nije zaposlen.

Vanja Peruničić iz teretane na Novom Beogradu ispričao je šta se tačno dogodilo kobnog dana.

- Sve se desilo prekjuče. Devojka iz teretane me je pozvala, ja sam bio kod kuće, i rekla mi je da ima problem sa vežbačem koji je hteo da uđe u pult. Budući da je zaposlenima tu ulaz zabranjen, nije mu dozvolila, na šta se on iznervirao, šutnuo stolicu u njenom pravcu i uputio joj pretnje poput “ubiću te, zakopaću te” – priča Peruničić za Pink.

Foto: Instagram.com/ALEKSANDARSASASIMETRIJA, TV Pink Printscreen

Dodaje da je nasilnika pozvao preko službenog telefona, te da mu je zapretio da se udalji iz teretane, jer će u suprtonom obavestiti policiju. Muškarac je odgovorio da ga nije briga da li će se slučaj prijaviti i kome, te da neće da izađe iz objekta.

- Dok sam ja došao, on je već otišao. Prikupio sam dokaze sa kamera, otišao sam u policiju da ga prijavim, a u tom trenutku objavio je i snimke sa pretećim porukama na Instagram nalogu. Pokazao sam inspektoru i te snimke, na kojima nam poručuje da će nas ubiti i da ćemo sa gvozdenim cipelama završiti na dnu Dunava – priča nam Peruničić.

Nekoliko minuta kasnije, prema njegovim rečima, ponovo mu je zazvonio telefon – zaposlena u teretani još jednom je bila na meti nasilnika.

- Pozvala me je i rekla mi da je pretučena pre nekoliko minuta. Inspektoru sam rekao da odmah pošalju patrolu jer se desio incident, a reakcija je bila munjevita, uhapsili su ga za pet minuta. Nasilnik je priveden – kaže nam Peruničić.

Foto: Instagram.com/aleksandarsasasimetrija

Devojka pod stresom

Peruničić je za Pink otkrio i u kakvom je stanju napadnuta devojka.

- Ona je pod stresom, preživela je trauma i na sreću nema ozbiljnijih povreda. Dobila je slobodne dane i više neće raditi na ovom mestu jer je, kažem, pod stresom – kaže nam Peruničić.

Foto: Instagram.com/aleksandarsasasimetrija

Osumnjičeni čest posetilac novobeogradske teretane

Osumnjičeni je, kaže Peruničić, čest posetilac ove teretane, ali dosad nijednom nije napravio nikakav incident.

- Dečko je normalan, dolazio je skoro svaki dan, uredan je, nosio je peškir, čiste patike, i nismo ni slutili da nešto ovakvo može da se dogodi. Ovakav incident zaista nikada nismo imali – kaže Peruničić.

#Teretana