AKTUELNO

Kako saznajemo, napadač je uhapšen.

U jednoj novobeogradskoj teretani juče je došlo do incidenta u kojem je radnica lakše povređena. Naime, nasilnik je, kako se vidi na snimku objavljenom na Instagram stranici vlasnika ove teretane, ušao u pult i pretukao zaposlenu.

Udarao ju je pesnicama u glavu, a do napada je došlo, kako se navodi u opisu videa, samo zato što mu je devojka rekla da ne može da sedi u pultu jer nije zaposlen.

Inače, osumnjičeni muškarac prvo je samo pretio radnici, lomio po teretani, a onda je otišao, da bi se nakon određenog vremena vratio i pretukao devojku.

Dok je devojku udarao, na snimku se vidi kako momci koji verovatno treniraju u teretani, ćutke posmatraju incident, a u odbranu je stala njena koleginica koja na sve načine pokušava da spasi nesrećnu devojku.

Pre nego što je pretukao radnicu, na društvenim mrežama objavio je snimak u kojem joj preti i govori da će „napraviti haos“.

- Od danas sam ja glavni u toj teretani, da se zna! – rekao je u snimku.

Osumnjičeni je, kako saznajemo, uhapšen i protiv njega je podneto više krivičnih prijava zbog nasilničkog ponašanja. On se tereti za nasilničko ponašanje, ugrožavanje sigurnosti i remećenje javnog reda i mira.

- Hvala MUP-u Srbije i ostalim nadležnim na brzoj reakciji - rekao je vlasnik teretane.

U nastavku pogledajte snimke iz teretane:

#Teretana

#tuča