AKTUELNO

Tužilaštvo je predložilo da mu bude određen pritvor.

Osumnjičeni V.D. je dana 1.7.2021. godine saslušan u prostorijama Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, u prisustvu branioca koji mu je postavljen po službenoj dužnosti, kada je izjavio da je bio pod dejstvom alkohola i da se ne seća događaja.

Nakon saslušanja osumnjičenog, tužilaštvo je predložilo da Prvi osnovni sud u Beogradu prema osumnjičenom V.D. odredi pritvor zbog postojanja okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticanjem na svedoke, kao i zbog postojanja osobitih okolnosti da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo.

Prema navodima krivične prijave, osumnjičeni V.D. je dana 30.juna oko 3,50 časova, na autobuskom stajalištu „Omladinski stadion“ u alkoholisanom stanju bez povoda i razloga metalnu kantu za otpatke bacio na vetrobransko staklo autobusa u vlasništvu „Gradskog saobraćajnog preduzeća“ garažnog broja 3426 koje je bilo parkirano, usled čega je došlo da naprsnuća vetrobranskog stakla autobusa, nakon čega je autobusu prišao vozač – oštećeni M.J. koga je osumnjičeni V.D. bez povoda više puta udario zatvorenom šakom – pesnicom u predelu glave i tela, nanevši mu tako teške telesne povrede u vidu izbijanja zuba, kao i podlive po licu i telu.

Autor: M.Mijatović

#Autobus

#Napad