AKTUELNO

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu brzom i efikasnom akcijom uhapsili su V. D. (44) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela teška telesna povreda i uništenje i oštećenje tuđe stvari.

Osumnjičeni se tereti da je jutros na teritoriji Palilule, pod dejstvom alkohola, metalnom kantom razbio vetrobransko staklo na autobusu gradskog prevoza, nakon čega je vozaču pesnicom zadao više udaraca, saopštio je MUP.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

Kako je prethodno bilo javljeno, jutros oko 4 sata muškarac u alkoholisanom stanju razbio je žardinjerom šoferšajbnu autobusa, a potom udario vozača drugog autobusa i onesvestio ga. Na autobuskoj okretnici kod Omladinskog stadiona nešto pre 4 sata alkoholisana osoba žardinjerom je uništila šoferšajbnu vozila na liniji 104.

Kada je vozač iz sledećeg autobusa sa linije 106 izašao da vidi o čemu je reč i spreči izgrednika da nastavi dalje da uništava autobus, on ga je udario, onesvestio i izbio mu zub. Policija je odmah izašla na mesto incidenta i izgrednik je priveden.

#Beograd

#Policija