AKTUELNO

Javnost je osudila nasilje na Voždovcu nad devojkom koju je krvnički šutnuo mladić, ali nažalost ne i ona.

Cela Srbija je bila zgrožena kada je osvanuo snimak sa Voždovca od 12. juna na kojem se vidi svađa momka i devojke usred noći. U jednom trenutku, mladić je brutalno šutnuo devojku u predelu stomaka i ona je od siline udarca pala na pod. Dok je ona ostala na zemlji, on se okrenuo i odvezao odatle.

Policija je odmah uhapsila izvesnog A. K. (24), kome je posle saslušanja pred tužilaštvom određen pritvor, ali ono što će još više zaprepastiti javnost od scene užasnog nasilja, je izjava pretučene devojke.

"Već ste objavili lažne naslove bez prethodnog pitanja mene, preterali ste svi sa linčovanjem radi vašeg glupog posla. Naravno da ne želim da dajem bilo kakvu izjavu, treba da vas bude sramota", poručila je pretučena devojka na poziv "Kurira".

Da stvar bude još gora, ona nasilje nije ni prijavila, a Aleksandar K. je na saslušanju probao da opravda svoj postupak, ali je dodao i kako se kaje.

"Kajem se, ali nisam je mnogo jako šutnuo. Na snimku sve to izgleda mnogo gore, a u stvarnosti nije bilo baš tako", navodno je rekao A. K. nakon čega je tužilac predložio da mu se odredi pritvor, što je sud prihvatio.

Autor: