AKTUELNO

Slađana Ramić čiji su ćerka Sanja i zet Milan Marinković stradali u požaru u kući u Sopotu kaže za medije da joj je od ćerke ostao samo unuk koji ima nepunih mesec dana i poručila da će se boriti za njega.

Slađana i Milan nađeni su mrtvi 11. juna, a njena ćerka porodila se 2. juna.

- Unuk je pod starteljstvom Centra za socijalni rad, ali ja želim da ga uzmem i da ga čuvam. Pa on je sve što mi je ostalo od mog jadnog deteta - kaže Slađana.

Kako nezvanično saznajemo, dan nakon što su bebu odveli zaposleni u Centru za socijalni rad Milan i Sanja su bili kod njih.

- Čula sam da su hteli da saznaju gde im je dete. Rekli su da su svesni da nemaju uslova da gaje dete ali i da će se potruditi da stvore uslove u nekom budućem vremenu i da će tada doći po bebu.

Prema mojim saznanjima dete je trenutno u hraniteljskoj porodici - rekla je jedna komšinica koja je razgovarala sa Sanjom neposredno pre tragedije. Ona objašnjava da su iz Centra pitali i da li beba ima srodnike.

- Sanja je rekla da ima majku u Kruševcu ali da joj je zabranjen prilazak, ne znam iz kog razloga. Tog dana je dolazila kod mene da me zamoli da sa mog telefona zove majku kako bi joj tražili novac da im pošalje. Videla sam da je Sanja izgladnela i iznemogla. Ponudila sam joj da nešto pojede, ali je ona rekla da neće da jede kad nema da da svojoj bebi - priča sažaljivo komšinica.