AKTUELNO

Nikola Vušović, poznatiji kao Džoni sa Vračara i Radoje Zvicer, prema informacijama bezbednosnih službi zajedno se skrivaju na teritoriji Južne Amerike, odakle vode posao šverca kokaina u Evropu.

- Zvicer je iz Crne Gore, preko Bosne i Hercegovine, potom iz Španije došao u Brazil i Dominikansku Repuliku, a na istom području se krije i čovek koji mu je sada desna ruka - Nikola Vušović - prenosi newsbeezer.com.

Ljudi koji ih skrivaju, navodno su stari kontakti vođe kavačkog klana, a sa njima je, kako su otkrili i Luka Cerović, kao i još jedan mladić iz Beograda. Zaštitu im pružaju navodno moćni narko-karteli.

Podsetimo, posle hapšenja, Vušović je na kratko bio pritvoren, ali je uspeo da izađe na slobodu.

Foto: Google Maps, MUP

Kako je Kurir pisao, Nikola Vušović na meti je srpskih istražitelja koji sumnjaju da je učestvovao u zločinima kriminalne grupe Veljka Belivuka.

Kako Kurir saznaje, istražitelji su naložili da se njegov i DNK Luke Cerovića, uporedi sa tragovima nađenim u kući strave u Ritopeku, u kojoj su, prema sumnjama istražitelja, mučeni, kasapljeni, ubijani, a potom mleveni u mašini za meso protivnici kavačkog i klana Veljka Belivuka.

Autor:

#Veljko Belivuk | Velja Nevolja

#zvicer