AKTUELNO

R.K. (44) koji je brutalno nožem izbo trudnu suprugu Danijelu (30) i njihovog sina (11), koji je pokušao da zaštiti majku, u selu Zablaće nadomak Čačka, saznajemo da ga je nesrećna žena čak 20 puta prijavila za nasilje u porodici!

Inače, napad se dogodio u porodičnoj kući, u kojoj žive majka i četvoro dece, a motiv je navodno, bio razvod supružnika koji se odigrao dan ranije. Iz istrage kažu da je dodatan motiv napadaču bilo i saznanje da dete koje Danijela nosi nije njegovo.

Foto: Foto RINA

- Supružnici su prekjuče okončali brakorazvodni proces, pa se pretpostavlja da je ovo bio okidač za krvavi napad. Inače, žena je muža nasilnika policiji do sada prijavljivala više od 20 puta i njemu su izrečene brojne mere, od iseljenja iz kuće pa do zabrane prilaska supruzi. Međutim, Danijela ga je uprkos tim merama puštala u kuću, jer je često dolazio da vidi decu, donoseći im slatkiše, hranu i odeću. Njega je dodatno ražestilo kad je saznao da dete koje Danijela čeka nije njegovo - kaže naš izvor.

Nakon krvavog pira Danijela je hitno primljena u čačansku bolnicu s veoma ozbiljnim povredama. Dok je dečak primljen na odeljenje opšte hirurgije. R. K. pronađen je obešen u blizini kuće.

Autor:

#zablaće

#Čačak