AKTUELNO

T. Z. (26) uhapšen je zbog sumnje da je podvodio svoju maloletnu devojku K. A. iz Smedereva. Njene seksualne usluge naplaćivao je 50 evra.

Lisice na ruke stavljene su i njegovim saučesnicima R. M. (19) i R. V. (34), koji su osumnjičeni da su slikali devojčice i njene nage fotografije objavljivali na internetu i vozili devojčicu "na sastanke". Prema navodima beogradskih medija, policija traga za još jednim mladićem (21), pripadnikom ove grupe.

Kako se sumnja sedamaestogodišnja K. A. nije bila njihova jedina žrtva, a uhapšena grupa imala je razrađen plan kojim su primoravali maloletnice da rade za njih.

Foto: Foto/MUP Srbije

Uvek je birao devojčice iz siromašnih porodica. Tako je bilo i sa K. A. koju je zaveo u Smederevu nudivši joj lagodan život. Nakon nekog vremena doveo ju je u Beograd, u stan njegove saučesnice R. M. - ispričao je izvor.

U ovom stanu mladić je devojčici tražio da se slika gola i pošalje mu te fotke. Devojčica je posle nekog vremena pristala, a fotografisala ju je uhapšena R. M.

Žena je devojčicine golišave fotografije potom objavila na jednom sajtu za odrasle.

Devojčica je ubrzo shvatila šta se događa i želela je da se vrati kući u Smederevo, međutim T. Z. je, kako se sumnja, tada počeo da joj preti da će njene nage fotografije pokazati njenim roditeljima.

Uplašena maloletnica je ostala s njim, a onda je počeo da je primorava da se prostituiše. Za odnose s njom, muškarcima je naplaćivao 50 evra, a sav novac zadržavao je za sebe.

Foto: Unsplash.com

Užas koji je sedamaestogodišnjakinja prolazila otkriven je kada je u policijsku stanicu došla šesnaestogodišnjakinja iz Beograda sa majkom, a koja je ispričala da je T. Z. pokušao da je vrbuje da se bavi prostitucijom.

Devojčica je, kako prenose beogradski mediji, rekla da je T. Z. hteo da budu u vezi i da joj je potom ponudio da napravi njene "umetničke nage" fotografije. Ona je odbila i sve ispričala majci.

Jedan od inspektora tada je pozvao T. Z. i lažno se predstavio kao mušterija koja želi da plati seksualni odnos sa prostitutkom. Čim je makro došao na dogovoreno mesto - uhapšen je!

Svim uhapšenima određeno je zadržavanje do 48 sati.