AKTUELNO

Teškom ubistvu koje se dogodilo u kruševačkom naselju Makrešane, u noći između ponedeljka i utorka, prethodila je svađa supružnika Srđana i Mire Milosavljević.

Prema navodima medija, Srđan je napao Mirjanu oko 23 sata, u trenutku kada se ona vratila kući iz druge smene u fabrici. U svom monstruoznom činu, ženi je presudio tako što je uzeo čekić i nekoliko puta je udario u glavu. Ona je ostala na mestu mrtva.

U noći kada se dogodilo ubistvo, Srđan je spavao na kauču u kući. Mirjana ga je probudila kada je došla s posla, i videla da je bio u alkoholisanom stanju. Počela je svađa, a onda i dreka.

Navodno je pitao suprugu gde je bila sve vreme, ne shvatajući zbog stanja u kojem je bio da je ona bila na poslu.

Jedna od ćerki, mlađa, pojavila se na vratima sobe, i kada je otvorila, videla je majku kako leži na podu u lokvi krvi. Otac joj je rekao da je ubio majku i onda je pobegao iz kuće. Policija ga je našla ujutru u selu i uhapsila ga - kaže izvor upoznat sa istragom.

Pre nego što je čekićem zadao smrtonosne udarce, ubica je Miru gađao pikslom u glavu.

- Mira je bila divna žena. Radila je u fabrici Henkel. Srđan je bio nezaposlen. Imaju dve ćerke - bojažljivo nam je ispričao jedan od komšija.

"Ne želim o njemu ništa da pričam"

U dvorištu kuće, nakon brutalnog ubistva, zatekli smo ubičinu majku. Samo je odmahnula rukom, ne želeći ništa da ispriča o odnosima sina i snaje. A onda joj se izgubio svaki trag ulaskom u kuću.

- Ne želim o njemu ništa da pričam - kratko je izustila i jedna komšinica.

Očito da je među komšijama vladao strah od Srđana koji je bio učesnik na ratištu u Hrvatskoj. Komšije kažu da je mnogo pio alkohol i da je vidno bio ljubomoran na svoju suprugu Miru.

Kako smo saznali, Srđan je dugogodišnji akoholičar, a ljubomoru zbog svoje žene nije krio, i komšije su to znale.

#Kurševac

#Ubistvo