AKTUELNO

Pala je i krv u Šumicama.

Klub malog fubala FON osvojio je titulu prvaka Srbije pobedom nad Novim Pazarom u majstorici rezultatom 5:3, ali je senku na taj meč bacila tuča koja se dogodila na kraju meča!

Naime, FON je u poslednjim sekundama meča dao peti gol kojim su rešili pitanje pobednika i slavlje na tribinama i terenu je moglo da počne

Foto: Printscreen YouTube/ Srbija futsal uživo

Međutim, u tom trenutku jedan od članova Novog Pazara uleće u teren u nameri da udari Aleksandra Pavlovića, ali ne uspeva. To je bila iskra koja je potpalila ionako uzavrelu atmosferu, jer su sada u gužvi učestvovali igrači oba tima.

Pokušali su gosti da odvuku svog člana, u jednom trenutku su i uspeli sve dok sa tribina nije sišao navijač i pesnicom nokautirao ga. Pridigao se član delegacije Novog Pazara nekako i krvav je otišao na klupu.

Strasti su se u međuvremenu smirile, mada Pazarci nisu mogli da obuzdaju svog golmana Mirzu Hota koji je na samom kraju meča srušio gol koji je branio u drugom poluvremenu.

Foto: Printscreen YouTube/ Srbija futsal uživo

Gosti na kraju iz protesta zbog incidenta nisu želeli da prime medalje, dok je FON zasluženo kompletirao duplu krunu ove sezone.

Vredi pomenuti i to da je tenzija tokom celog meča bila ogromna što govori i situacija sa početka meča kada je došlo do koškanja ispred klupe Pazaraca.