AKTUELNO

Ljiško naselje Cvetanovac je u šoku posle vesti da je Dragana Stanković (16) kuhinjskim nožem ubila nevenčana supruga.

Obostrana ljubomora i najava da će je ostaviti iako je trudna, po svemu sudeći bili su okidač da 16-godišnja maloletnica iz naselja Milavac u selu Cvetanovci kod Ljiga, posle žučne svađe nožem usmrti svog nevenčanog muža.

Policija ju je uhapsila, a nakon saslušanja kod sudije za maloletnike Višeg suda u Valjevu, maloletnici, koja je priznala zločin, određen je pritvor. S obzirom na to da se nalazi u trećem mesecu trudnoće, što je potvrdila i medicinska dokumentacija, odmah je prebačena u Specijalnu zatvorsku bolnicu u Beogradu.

Foto: Facebook.com

Kako saznajemo, maloletnica je nevenčanog supruga Dragana kuhinjskim nožem ubola u grudi! Do zločina je došlo u četvrtak uveče u kući u kojoj su živeli, nedaleko od Stankovićevog roditeljskog doma, a mladić je od teških nanetih povreda preminuo tri sata kasnije u valjevskoj bolnici.

Često su se svađali, ali nismo slutili...

Po priči njegovog oca, mladi par se često svađao, ali te razmirice sve do kobne večeri nikada nisu prerasle u fizički obračun.

Foto: TV Pink Printscreen

- Najpre su živeli su ovde kod nas, bilo je svađa između njih dvoje, ali nije bilo ništa opasno. Posvađaju se na pet minuta, a posle kao da se ništa nije dogodilo. Posle su se odvojili i preselili i bilo im je lepo. Nismo ni znali da je ubijen, samo smo čuli da su se svađali... Prvo mu je udarila šamar, pa onda uzela nož u ruke i vikala “sad ću da te ubodem nožem” - prepričava detalje drame koje je prethodila zločinu Predrag Stanković, otac ubijenog mladića.

- Neka robija, ona je ubica. Odgajao sam sina 20 godina, a ona da mu oduzme život... Neka sad robija – rekao je on.

Draganova sestra Žaklina dodaje da su postali svesni da se nešto strašno dogodilo tek kada je na lice mesta stigla policija i Hitna pomoć.

Foto: TV Pink Printscreen

Njen brat je, kako kaže, u tim trenucima davao znake života, ali im je ipak tri sata kasnije javljeno da je od zadobijenog uboda sečivom u predelu srca preminuo.

Galama i vriska svaki dan

Meštani Milavca su ispričali da su se Stanković i njegova maloletna supruga često svađali, te da se iz njihovog doma gotovo svakodnevno čula galama i vriska. Kako pretpostavljaju, motiv za razmirice bila je obostrana ljubomora, ali i to da je Dragan, kako su mogli da čuju, supruzi nagovestio da će je ostaviti iako je trudna.

U trenutku zločina u kući u kojoj su živeli zadesio se još jedan maloletnik, 17-godišnji žitelj ovog zaseoka u Cvetanovcima, nakon čijeg iskaza kao svedoka istražnim organima treba da budu jasnije sve okolnosti zločina.

Maloletna trudnica je priznala zločin.

#Ljig

#Ubistvo