AKTUELNO

Aleksandrovac tuguje zbog pogibije Vladimira Šekularca (38) u trci kod Kraljeva. U februaru je ostao bez oca Radoja, koji je takođe bio zaljubljenik u automobilazam. Neutešni sinovi i supruga.

Vladimir Šekularac (38) iz Aleksandrovca koji je poginuo u trci kod Kraljeva bio je jedan od najpopularnijih i najvoljenijih Župljana. Meštani Župe ne mogu da se oporave od šoka.

Vladimiru je, kako prenose mediji, preminuo otac, Radoje, 16.februara ove godine, a od njega je i nasledio ljubav prema automobilizmu i prepoznatljiv nadimak “Šeki”.

- Vlada “Šeki” je bio izuzetan čovek, prevoznik,vozač, otac dva sinčića, suprug za primer,veliki šaljivdžija, kao i otac što mu je bio,uvek omiljen u društvu- pričaju meštani Aleksandrovca.

Foto: Facebook.com/Vladimir Sekularac

I vest o smrti Vladinog oca Radoja Šekularca pogodila je Župljane. Popularni FB portal “Nezavisne novine Rasinskog okruga”, 17.februara izvestio je o ovom tragičnom gubitku za ceo Aleksandrovac.

- Radoje je bio čovek koji je voleo sport,motore,kamione,veliki šaljivdžija i boem, nikada nije voleo da se trka,ali je u svet automobilizma ušao sa kumom Rankom Lalom i Dajom sa čuvenom Nacionalnom klasom - objavljeno je na FB.

Kako se doaje, zajedno sa sinom Vladom u porodične vitrine doneli su 25 odličja sa raznih takmičenja u automobilizmu koje je Vlada osvojio.

Foto: Printscreen YouTube/ Regionalna televizija Kraljevo i Ibarske novosti

Društvene mreže su preplavljene porukama saučešća.

- Tragedija! Neka mu Bog dušu prosti! Katastrofa, iskreno saučešće porodici. Tuga i bol neizmerna za divnim mladim čovekom, sinom, suprugom,ocem...- brojne su poruke ispisane već u prvim minutima nakon objavljene vesti iz Kraljeva.

Kao i stariji Šekularac, i Vlada je bio zaljubljenik u prirodu.Ponosan na sinove Strahinju i Aleksu. Porodica živi u Kožetinu,najstarijem delu Aleksandrovca,gde su svi u neverici da će uskoro tu sahraniti komšiju i prijatelja.

Foto: Printscreen YouTube/ Regionalna televizija Kraljevo i Ibarske novosti

U Aleksandrovcu su u toku dana očekivali više vesti o pogibiji iz Kraljeva. Ne mogu da veruju da će mu u kapeli i na grobu paliti sveću.Očekuje se da više stotina ljudi prisustvuje sahrani.

#Kraljevo

#Saobraćajna nesreća

#Vladimir Šekularac