AKTUELNO

Ivan Milošević (32), mladić iz Beograda koji je u petak krenuo kod druga na Kosovo i Metohiju i koji je jutros oko 10.30 pronađen kraj puta u mestu zvanom "Dudin krš" između Zvečana i Kosovske Mitrovice na putu prema Prištini nalazi se na odeljenju intenzivne nege kliničko bolničkog centra u Kosovskoj Mitrovici.

Prema rečima direktora dr Zlatana Eleka, on trenutno nije životno ugrožen. On je pod dvadeset četoročasovnim nadzorom lekara i uprkos trenutnom stabilnom satnju ,mladić je u ovu zdravstvenu ustanovu dopremljen sa teškim telesnim povredama.

- Mladić je doživeo teški prelom desne ključne kosti, serijsku frakturu odnosno prelom sedam rebara sa desne strane i poseduje prisustvo vazduha u grudnom košu ali je dreniran i se njegovo zdravstveno stanje prati - pojasnio je dr Elek.

Inače, Milošević je u petak krenuo iz Beograda krenuo da vikend provede kod druga u Gračanici ali mu se trag gubi posle prelaska administrativnog prelaza Jarinje u petak oko 14.30.

Bajkeri iz Kosovske Mitrovice, drug Miloš Mitić kod kojeg je krenuo i Snežana Jovanović direktorka ansambla Venac iz Gračanice pronašli su ga jutros kod mesta zvanog Dudin krš između Zvečana i Kosovske Mitrovice i on je prebačen u kliničko bolnički centar u Kosovskoj Mitrovici.

#Priština

#motociklista