AKTUELNO

Viši javni tužilac u Zrenjaninu, Zoran Đuran, podigao je optužnicu protiv dvojice Kikinđana ,okrivljene N.R., zbog krivičnog dela ubistvo u pokušaju i S.M., zbog krivičnog dela teška telesna povreda u pomaganju

Protiv obojice okrivljenih podnete su optužnice zbog krivičnog dela ugrožavanje sigurnosti u saizvršilaštvu, dok je protiv N.R. optužnica podneta i zbog krivičnog dela napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti .

- Okrivljenom N.R. se stavlja na teret da je u toku noći između 30. i 31. marta ove godine, u jednoj kući u Zrenjaninu, nakon kraćeg verbalnog sukoba, fizički napao oštećenog, tako što mu je zadao više udaraca nogama, rukama i jednim metalnim tegom za vežbanje u predelu glave i tela, čime mu je naneo teške telesne povrede opasne po život, kao i da je oštećenog pokušao da liši života, tako što ga je davio - izjavio je viši javni tužilac u Zrenjaninu Zoran Đuran.

Okrivljenom S.M. stavlja se na teret da je pomogao N.R. u nanošenju teških telesnih povreda oštećenom muškarcu. On je, kako se navodi,sklanjao ruke žrtvi, koje je podizala u nameri da se odbrani i na taj način je čoveka sprečavao da pobegne sa lica mesta.

Pored toga, obojici okrivljenih se stavlja na teret da su navedenom prilikom pretili jednoj prisutnoj osobi da će ga ubiti, dok se okrivljenom N.R. stavlja na teret i da je prilikom dovođenja u prostorije PU Zrenjanin pretio policijskim službenicima, te da je jednog od njih udario nogom-dodao je Đuran koji nije naveo inicijale žrtve.

Navedena optužnica još uvek nije potvrđena od strane Višeg suda u Zrenjaninu.

#Napad

#Zrenjanin

#teg