AKTUELNO

U čeonom sudaru dva putnička vozila u Bugarskoj, nadomak Sofije, povređeno je šest osoba. Intervenisala su tri ekipe hitne pomoći i vatrogasci koji su morali da iseku lim kako bi izvukli povređene iz vozila.

Trinaestogodišnji dečak iz Srbije poginuo je, a šestoro putnika je povređeno u teškoj saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila danas u blizini Blagoevgrada na jugozapadu Bugarske, javili su bugarski mediji.

TUGA DO NEBA! Borila se LAVOVSKI ZA ŽIVOT, ali joj SRCE nije izdržalo!

Najteže je povređena majka poginulog dečaka, koja je prevezena u bolnicu "Pirogov" u Sofiji, pišu Vesti.bg.

Dravka (39) je teško je zadobila prelom vratnog pršljena, vilice i otvoreni prelom potkolenice. Miloš, koji je podlegao povredama, je u stanju kome prebačen u Blagoevgrad, ali mu nije bilo pomoći.

Njegov mlađi brat Marko (6) primljen je na hiruriju sa potresom mozga. Otac dečaka koji je upravljao vozilom, Ištvan je, kako pišu bugarski mediji, zadobio višestruke prelome i nalazi se na odeljenju reanimacije. Njegovo stanje je takođe ozbiljno.

U automobilu iz Srbije bio je bračni par sa dvoje dece, a u drugom su bila tri putnika koji su se se vraćali sa odmora iz Grčke.

Dečak (9), njegova majka (47), i otac (53), državljani Bugarske, takođe su zadržani u bolnici u Blagoevgradu.

Nesreća se dogodila oko podneva na magistranom putu koji od Sofije vodi ka granici sa Grčkom, kada su se direktno sudarili putnički automobil registarskih oznaka Srbije i vozilo iz Sofije.

#Bugarska

#Saobraćajna nesreća

#Smrt

'