AKTUELNO

Razjareni psi su izujedali majku koja pokušala da zaštiti dete.

Šetnja sa bebom ulicama Batajnice za Vesnu Kekić juče se pretvorila u pravi horor, pošto je kolica u kojoj je bio njen dvomesečni sin napao čopor pasa.

Kako bi zaštitila bebu, ova hrabra majka je stala između kolica sa detetom i pasa i boreći se protiv čopora završila sa ujedom na nozi.

Foto: Pixabay.com

Sve se desilo juče ispred glavnog ulaza na groblje u Batajnici. Pored ulaza, nalazi se neka njiva iz koje je izleteo čopor pasa. Bili su poveći, lajali su i krenuli ka nama", priseća se Vesna neprijatnog iskustva.

Poučena iskustvima da pred psima ne treba paničiti ona je pokušala da bude pribrana i da ne beži. Međutim, razjareni psi su krenuli na kolica u kojima je bila njena dvomesečna beba.

TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA! Porodica iz Užica sletela automobilom u KANJON! Jedna ćerka STRADALA, druga teško povređena

- Mogli su da mi izvuku sina, da ga rastrgnu. Instiktivno sam odreagovala i postavila se između njih i kolica. Tada me je jedan ujeo za nogu - opisuje Vesna događaj.

Nakon toga, psi su se razbežali a Vesna je otišla na infektivnu kliniku.

- U pitanju je rana veličine oko tri centimetra na desnoj potkolenici. Posle svega, povreda nije toliko strašna, ali je strašno šta je moglo da se desi i šta tek može nekom drugom da se desi ukoliko se ovaj problem ne reši - poručuje ona.

Meštani Batajnice kažu da je napada bilo i ranije.

#Beba

#Majka

#Napad

#Psi lutalice

'