AKTUELNO

Pred zamenikom javnog tužioca danas je saslušano deset okrivljenih povodom nereda u ''Beton hali'' i to U.S., N.N., J.V., M.P., J.P., S.P., V.J., F.M., N.R., I.Š. na okolnosti izvršenja krivičnog dela nasilničko ponašanje iz čl. 344 st. 2 u vezi st. 1 KZ, nakon čega je određen pritvor za svih deset saslušanih učesnika.

Po predlogu I OJP, određen je pritvor svih deset lica koja su učestvovala u ovom događaju zbog postojanja osnovane sumnje da su u grupi izvršili krivično delo Nasilničko ponašanje iz čl. 344 st. 2 u vezi st. 1 KZ.

Naime, nakon proslave šampionske titule FK Crvena Zvezda dana 22.maja kojoj je prisustvovalo nekoliko hiljada navijača, prilikom prolaska navijača u ''Korteu'' pored ugostiteljskog objekta ''Lafayette“ u Beton hali okrivljeni su se izdvoji u grupi od prisutnih lica i počeli da prave nered u bašti objekta, kojom prilikom su prevrtali stolove i stolice, te su drskim i bezobzirnim ponašanjem ugrožavali spokojstvo građana koji su bili gosti u objektu, kao i osoblja restorana i tom prilikom su fizički napali nekoliko lica i naneli im telesne povrede.

#Beton hala

#Pritvor

#huligani