AKTUELNO

Muškarac Z.P. (48) koji je u subotu pucao na svadbi u Resniku, kada je povređena fotografkinja A. M. (48), uhapšen je juče, rekli su iz Drugog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu.

- Naime, nakon događaja prijavljen je muškarac G.P. (50) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo izazivanje opšte opasnosti na štetu oštećene A. M, koja je zadobila lake telesne povrede - rečeno je.

Dalje, navodi se da je pravi krivac utvrđen dostavljanjem snimka sa telefona oštećenoj.

- Nakon što su oštećenoj dostavljeni snimci sa telefona, iz kojih se vidi da je najpre pucao u vazduh muškarac Z.P. (48), a zatim se metak odbio o trotoar i pogodio oštećenu, isti je dostavljen policijskim službenicima, a zatim tužiocu, te je juče uhapšeno lice koje je zaista pucalo i to je muškarac Z.P. (48) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo Izazivanje opšte opasnosti, koji će danas biti priveden zameniku javnog tužioca u Drugom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu - saopštili su iz tužilaštva.

Protiv lica G.P. (50) će biti podneta prijava zbog krivičnog dela lažno prijavljivanje.

Podsećamo, u subotu je lakše povređena fotografkinja A. M. (48), kada je zadobila prostrelnu ranu noge, kada je tokom slavlja pucano u vazduh.

#Pucnjava

#resnik